Ljuvligt julig grönkålspasta
4 portioner pasta
200g fryst hackad grönkål
1 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
1 tsk maizena
50g ädelost, eventuellt mer om så önskas
½ dl grovhackade hasselnötter
½ rödlök
salt, peppar
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Värm upp mjölk och grädde i en kastrull, vänd ner osten. Red ev med maizena utrört i lite vatten. Vänd ner grönkålen och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Rosta nötterna i en stekpanna, strimla rödlöken. Anrätta på uppvärmda tallrikar.
200g fryst hackad grönkål
1 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
1 tsk maizena
50g ädelost, eventuellt mer om så önskas
½ dl grovhackade hasselnötter
½ rödlök
salt, peppar
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen. Värm upp mjölk och grädde i en kastrull, vänd ner osten. Red ev med maizena utrört i lite vatten. Vänd ner grönkålen och låt allt bli varmt. Smaka av med salt och peppar. Rosta nötterna i en stekpanna, strimla rödlöken. Anrätta på uppvärmda tallrikar.
Kommentarer
Trackback