Varm potatis- och kantarellpytt
600g potatis
8 små knippmorötter
ett gäng kantareller
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
smör
salt, peppar
balsamicosirap
Förkoka potatis och morötter i saltat vatten. Hacka löken grovt, ansa svamen. Bryn svamp och kantareller tillsammans med pressad vitlök i smör i en stekpanna ett par minuter. Vänd i potatis och morötter och låt fräsa med en stund. Tillsätt balsamicosirap och smaka av med salt och peppar. Servera med en god bit kött.
8 små knippmorötter
ett gäng kantareller
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
smör
salt, peppar
balsamicosirap
Förkoka potatis och morötter i saltat vatten. Hacka löken grovt, ansa svamen. Bryn svamp och kantareller tillsammans med pressad vitlök i smör i en stekpanna ett par minuter. Vänd i potatis och morötter och låt fräsa med en stund. Tillsätt balsamicosirap och smaka av med salt och peppar. Servera med en god bit kött.
Kommentarer
Trackback