Omelettrulle med kantareller
1 port
1 näve kantareller
1/4 gul lök
½-1 dl matlagninsgrädde
rucolasallad
2-3 ägg
1 msk vatten
salt, peppar
smör
persilja
Bärja med att steka kantarellerna i en torr panna till all vätska kokat bort. Tillsätt smör och lök och låt fräsa en liten stund. Smaksätt med salt och peppar. Slå på grädden och låt denna koka någon minut tills den är krämig. Vänd i rucola och ställ åt sidan. Vispa ihop äggen lätt med vatten, smaka av med salt och peppar. Stek i lite smör på medelvärme, ovansidan skall precis "stanna". Lägg på kantarellröran, rulla omeletten och lägg upp på fat. Strö över färsk hackad persilja.
1 näve kantareller
1/4 gul lök
½-1 dl matlagninsgrädde
rucolasallad
2-3 ägg
1 msk vatten
salt, peppar
smör
persilja
Bärja med att steka kantarellerna i en torr panna till all vätska kokat bort. Tillsätt smör och lök och låt fräsa en liten stund. Smaksätt med salt och peppar. Slå på grädden och låt denna koka någon minut tills den är krämig. Vänd i rucola och ställ åt sidan. Vispa ihop äggen lätt med vatten, smaka av med salt och peppar. Stek i lite smör på medelvärme, ovansidan skall precis "stanna". Lägg på kantarellröran, rulla omeletten och lägg upp på fat. Strö över färsk hackad persilja.
Kommentarer
Trackback