Biffwok med jordnötssmak

400g biff
500g grönsaker, jag använde blomkål, paprika, morot och purjolök
1 burk kokosmjölk
2 msk jordnötssmör
1 msk röd currypasta
1 msk soja
1 vitlöksklyfta
Fisksås alt salt
Olja


Strimla köttet, skär grönsakerna i bitar/skivor och hacka vitlöken. Värm upp olja tillsammans med vitlök i en stekpanna. Tillsätt köttet och stek 2-3 minuter. Vänd ner grönsakerna, rör om och låt allt fräsa 3 minuter.


Tillsätt kokosmjölk, röd currypasta, soja och jordnötssmör. Låt det koka upp under omrörning. Smaka av med salt/fisksås. Servera med kokt ris och ev hackade jordnötter.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0