Lax med tryffeldressad kål

4 laxfiléer
200g blomkål
200g broccoli
200g romanesco
1 vitlöksklyfta
1-2 msk balsamvinäger med tryffelsmak
smör
salt, peppar


Börja med att strö lite salt och peppar på laxen, låt stå en stund medan du förbereder kålen. Dela broccoli, blomkål och romanesco i mindre buketter. Hetta upp smör i två stekpannor, pressa ner vitlöken i en av dem. Stek grönsakerna i vitlökssmöret, slå på vinägern efter någon minut och låt den koka in något. Stek laxen i den andra stekpannan (alt varmhåll grönsakerna i ugnen medan du steker laxen). Anrätta på tallrikar, servera med ris eller potatis.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0