Fisk green curry
400g torskfilé eller annan vit fisk
400g gröna grönsaker som purjolök, broccoli, sockerärter
8-10 champinjoner
1 burk kokosmjölk
1 msk grön curry-pasta
1 tsk riven ingefära
fisksås
olja
Dela fisken i bitar, skiva champinjonerna och dela grönsakerna i önskad storlek. Hetta upp olja i en stekpanna och stek grönsakerna och svampen som hastigast. Tillsätt kokosmjölk, fisksås, currypasta och ingefära och låt koka upp. Sänk värmen, tillsätt fisken och sjud på svag värme ett par minuter tills fisken är klar. Smaka eventuellt av med mer fisksås.
400g gröna grönsaker som purjolök, broccoli, sockerärter
8-10 champinjoner
1 burk kokosmjölk
1 msk grön curry-pasta
1 tsk riven ingefära
fisksås
olja
Dela fisken i bitar, skiva champinjonerna och dela grönsakerna i önskad storlek. Hetta upp olja i en stekpanna och stek grönsakerna och svampen som hastigast. Tillsätt kokosmjölk, fisksås, currypasta och ingefära och låt koka upp. Sänk värmen, tillsätt fisken och sjud på svag värme ett par minuter tills fisken är klar. Smaka eventuellt av med mer fisksås.
Kommentarer
Trackback