Pasta med räkor och färskost
4 portioner pasta
100g färskost med vitlöksmak, jag använde philadelphia special rostad vitlök
100g färskost med vitlöksmak, jag använde philadelphia special rostad vitlök
1 dl matlagningsgrädde
1 dl mjölk
200g savoykål i strimlor, kan bytas ut mot ex hyvlad morot
400g skalade räkor
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen, när 5 minuter terstår tillsätter du savoykålen. (om du använder annan grönsak får du avgöra hur lång tid de kan tänkas behöva koka). Värm under tiden upp färskost, grädde och mjölk i en kastrull. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner den färdigkokta pastan i vitlökssåsen tillsammans med räkor och låt bli varmt. Anrätta på tallrikar.
1 dl mjölk
200g savoykål i strimlor, kan bytas ut mot ex hyvlad morot
400g skalade räkor
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen, när 5 minuter terstår tillsätter du savoykålen. (om du använder annan grönsak får du avgöra hur lång tid de kan tänkas behöva koka). Värm under tiden upp färskost, grädde och mjölk i en kastrull. Smaka av med salt och peppar. Vänd ner den färdigkokta pastan i vitlökssåsen tillsammans med räkor och låt bli varmt. Anrätta på tallrikar.
Kommentarer
Trackback