Tomatspätta

500g spättafilé
1 rödlök
2 tomater
1 röd paprika
1 bit purjolök
1 vitlöksklyfta
1 burk konserverade cocktailtomater
2 dl maltagningsgrädde
2 msk valfria färska örter
2 msk chilisås
1 msk tomatpuré
1 msk dijonsenap
salt, peppar


Sätt ugnen på 225 grader. Hacka paprika, lök, tomater och purjolök i små bitar, blanda tillsammans med pressad vitlök. Lägg grönsaksröran i en smord ugnfast form. Blanda grädden med cocktailtomaterna, chilisås, tomatpuré, senap samt örtkryddor. Smaka av med salt och peppar. Krydda spättafiléerna med salt och peppar, vik dubbla och lägg ovanpå grönsakshacket. Slå över tomatsåsen och grädda i 15 minuter. Servera med ris eller potatis.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0