Varm fläskläggssallad

Med inspiration av underbara matglada Tina har jag kreerat en varm fläskläggssallad, perfekt när rester behöver nyttjas. Som ni kanske märkt den senaste tiden är det mycket julinfluenser i närpå samtliga recept. Gillar man inte julbord men gillar julsmaker, är det ett perfekt sätt att avnjuta december månad.


300-400g rester av fyratimmarssvinet eller annan fläskläggsmiddag
1 bit rödkål
½ rödlök
10-talet saltgurksskivor
1-2 msk senap, gärna grovkornig
1-2 msk vit balsamvinäger
smör
salt, peppar
persilja till garnering


Dra köttet i strimlor. Skiva lök och rödkål fint, hacka gurkan i grova bitar. Värm upp en stekpanna med lite smör på medelvärme. Tillsätt kött, rödkål och rödlök och värm lätt. Tillsätt senap, saltgurka och balsamvinäger. Smaka av med salt och peppar. Servera med bakpotatis, ett gott bröd eller ris.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0